Σχολές
Οδηγών
 
 
Οικονομική οδήγηση (Eco Drive) ...
Πιστεύουμε οτι τα οφέλη της οικολογικής οδήγησης είναι πολυδιάστατα και αγγίζουν τις σύγχρονες απαιτήσεις της ανθρωπότητας.

Μειώνει:
•Τις εκπομπές αερίων
•Την κατανάλωση καυσίμων
•Τους θορύβους
•Το άγχος του οδηγού και των  επιβατών
•Τα ποσοστά των ατυχημάτων
•Τα κόστη επισκευών και συντήρησης οχημάτων

Στη σχολή μας παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα Eco-Driving το οποίο αποτελείται από τις παρακάτω πέντε πρακτικές εφαρμογής:

1. Εκπαίδευση νέων οσο και παλαιών οδηγών
2. Χρήση ηλεκτρονικού εξοπλισμού εξοικονόμησης καυσίμου
3. Ρύθμιση της πίεσης των ελαστικών
4. Καταναλωτική συμπεριφορά (ετικέτα οικονομίας καυσίμου)


Και οι τέσσερεις παραπάνω εφαρμογές αποτελούν ολοκληρωμένες πρακτικές συνετής και υπεύθυνης χρήσης του οχήματος. Επίσης, ο προσανατολισμός της καταναλωτικής συνείδησης προς πιο αποδοτικά οχήματα και η ενεργειακά αποδοτική οδηγική συμπεριφορά, αποτελούν τα δύο άκρα της ίδιας διαδικασίας ενημέρωσης των χρηστών των μέσων μεταφοράς. Eco-Driving σημαίνει βελτίωση της ενεργειακής αποδοτικότητας μέσω της αλλαγής της οδηγικής συμπεριφοράς και την αγορά ενός αποδοτικού αυτοκινήτου, φορτηγού ή λεωφορείου. Eco-Driving επίσης σημαίνει βελτίωση της αποδοτικότητας των μετακινήσεων μέσω συχνών ελέγχων της πίεσης των ελαστικών του οχήματος και του βοηθητικού εξοπλισμού εξοικονόμησης καυσίμου.
Ήρθε ο καιρός να αλλάξουμε νοοτροπία οδήγησης και φιλοσοφίας για το περιβάλλον. Τα πρέπει και τα θέλω του πλανήτη περνάνε μέσα ΚΑΙ από την οδηγητική μας συμπεριφορά.! 

Παρέχουμε προγράμματα εκπαίδευσης eco driving στηριζόμενα σε ολοκληρωμένες πρακτικές εκμάθησης.
Θεωρούμε τo Eco-Driving ένα σύγχρονο και έξυπνο τρόπο οδήγησης ο οποίος συμβάλλει στην μείωση της κατανάλωσης καυσίμου, στην μείωση των εκπομπών ρύπων και των αερίων που προκαλούν το φαινόμενο του θερμοκηπίου καθώς και στον περιορισμό των τροχαίων ατυχημάτων.Εφαρμόζεται στα σύγχρονα επιβατικά αυτοκίνητα, φορτηγά και λεωφορεία. Η οικολογική οδήγηση (Eco-Driving) σημαίνει συνετή, ήπια και ασφαλής οδήγηση σε χαμηλό αριθμό στροφών του κινητήρα (1.200 - 2.500 στροφές ανά λεπτό) με την οποία κατά μέσο όρο εξοικονομείται 5 έως 10% καύσιμου.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΔΙΠΛΩΜΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΔΙΠΛΩΜΑ ΤΑΞΙ
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΔΙΠΛΩΜΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΔΙΠΛΩΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
www.ltroxorama.gr
Αθήνα - Σεπόλια,Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2105136736,Κινητό : 6974383935,Διεύθυνση : Χρηστομάνου 33-35, Σεπόλια                                                                                                        Αλιμος - Καλαμάκι,Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2109803283,Κινητό : 6999886999,Διεύθυνση : Αριστοτέλους 35, Aλιμος
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΔΙΠΛΩΜΑ ΦΟΡΤΗΓΟΥ
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΔΙΠΛΩΜΑ ΝΤΑΛΙΚΑ
Web-Store (E-Shop)